2009 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

LIETUVOS MONOPOLIO ČEMPIONATAS 2009

Šiuo metu Lietuvoje vyksta Lietuvos Monopolio čempionatas, kurio nugalėtojas važiuos į pasaulio Monopolio čempionatą Las Vegase.Šiame čempionate bus galima laimėti daugiau nei 20 000$! Manau tai pats maloniausias pinigų uždirbimo būdas.

Jau praėjo atrankiniai turai Šiauliuose ir Klaipėdoje. Balandžio 19 dieną bus Kaune, Balandžio 25-ą Vilniuje. Susidomėjimas čempionatu yra nemažas. Šiauliuose dalyvavo 24 žaidėjai, Klaipėdoje 39. Planuojama, kad Kaune dalyvaus 80 žaidėjų (jau dabar bilietus nusipirko 50 žmonių), Vilniuje tikriausiai dar daugiau.

Turiu prisipažinti, kad nesu didelis Monopolio gerbėjas (pastaruoju metu nebent su dukra pažaidžiu Monopolį su kauliukais), bet čempionatai man pačiam patinka. Visgi vienoje vietoje susitinka didelis būrys stalo žaidimų mėgėjų. Visada smagu pabūti tokiame šurmulyje. O, be to, ir naudinga, nes galima susipažinti su bendraminčiais. Aš pats per paskutinį Naujakurių čempionatą susipažinau su aistringu stalo žaidimų mėgėju Gediminu ir Kauno. Pasikalbėjome ir paaiškėjo, kad „drėbti iš to paties molio“. Nors skiria mus 100 kilometrų, bet karts nuo karto susitinkame. Paradoksalu, bet Naujakurių nė karto nežaidėme, nes mums labiau patinka kariniai žaidimai. Todėl siūlau kiekvienam sudalyvauti ir jei nelaimėsite, tai bent pabūsite bendraminčių tarpe ir galbūt susirasite partnerių rimtesniems žaidimams.

P.S. Tokio pobūdžio renginių Lietuvoje mažoka. Be jau minėto Lietuvos Naujakurių čempionato dar vyksta Picomino ir praeitais metais vyko Risk čempionatas .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą