2010 m. spalio 18 d., pirmadienis


Stalo žaidimų klubas „Rikis“ skelbia naująjį sezoną

Žmonės, kurie lankosi ar lankydavosi „Rikio“ klube jau žino, kad kiekvienais metais „Rikis“ vasarą atostogauja, o rudenį vėl atnaujina savo veiklą. Klubas veikia jau daugiau nei tris metus ir šie metai niekuo nesiskiria nuo ankstesniųjų. Mes ir vėl renkamės, tik šį sykį naujoje vietoje. Neseniai duris atvėrusioje parduotuvėje „Rikis“. Ją rasite centre, Vilniaus g. 31. Manau, kad ši vieta bus daugeliui patogi ir lengvai surandama.

Šiais metais mes rinksimės ketvirtadieniais ir penktadieniais nuo 18 valandos. O baigsim kada patys panorėsim, nes dabar esame nuo nieko nepriklausomi, net nuo parduotuvės darbo laiko.

Ketvirtadieniais - daugiau dėmesio planuojame skirti kariniams stalo žaidimams. Lietuvoje kariniai žaidimai dažnai tapatinami su miniatiūrų žaidimais, bet tai visai skirtingi dalykai. Visame pasaulyje labai populiarėja pagal tikrus mūšius sukurti kariniai stalo žaidimai. Taip pat planuojame žaisti ir lengvesnius strateginius, ekonominius stalo žaidimus.

Penktadieniais - planuojame žaisti klasikinius, laiko patikrintus žaidimus, tokius kaip: malūnas, nardai, tvirtovė, šachmatai, domino, go ir daugelis kitų. Taip pat šiuolaikinius: abalone, gipf, yinsh, punct ir kitus. Pats šiuo metu daugiau domiuosi šiais žaidimais ir man yra įdomu išbandyti „Tvirtovę“ pagal skirtingas taisykles, ar sužaisti indiškus šachmatus – „Četurandžą“ keturiese. O kur dar kiniški šachmatai, japoniški ar šachmatai pagal taisykles kaip žaidė iki 16 amžiaus. Vien su nardų lenta galima žaisti daugiau nei 10 visiškai skirtingų žaidimų. Todėl, tikiuosi, kad penktadieniais rinksis žaidėjai, kurie po sunkios darbo savaitės turės jėgų ir noro pamąstyti prie stalo žaidimų lentos.

O visus pastebėjimus ir įspūdžius iš šių stalo žaidimų vakarų aprašysiu savo tinklaraštyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą